Novi e-Racer

Leon Competición

27.08.2024

CUPRA najavljuje novi model CUPRA Terramar uoči njegove svjetske premijere na 37. Američkom kupu

  • Novi sportski SUV odnosi marku CUPRA u višu klasu, novim kupcima i novim rastućim segmentima bez gubitka buntovnog i pustolovnog duha

  • CUPRA Terramar usvaja novi jezik dizajna marke, odvažnim i samouvjerenim izgledom

  • U ponudi će biti uz različite pogonske sklopove, uključujući novu generaciju plug-in hibridne tehnologije (eHybrid), koja će razvijati 272 KS (200 kW) te imati potpuno električni doseg veći od 100 km

  • CUPRA se pridružuje America's Cup-u pod motom "There is no second" i predstavlja svoje ograničeno izdanje "Terramar America's Cup"

  • Novi je CUPRA Terramar predstavljen jedinstvenom globalnom kampanjom koja je plod suradnje s redateljem J.A. Bayona

  • Marka je također predstavila 100 % električno plovilo E23 Terramar koje je nastalo u suradnji s De Antonio Yachts te novu capsule kolekciju koja predstavlja duh jedrenja 37. America's Cup-a "Louis Vuitton"

  • CUPRA je jedna od najbrže rastućih marki u industriji te je od svog osnutka 2018. godine isporučila otprilike 700.000 vozila

 

U sklopu America's Cup-a, jednog od najprestižnijih svjetskih sportskih događaja, u utorak 03.09.2024. CUPRA je predstavila novi CUPRA Terramar, novog junaka marke za novo doba. Sportski SUV odnosi marku CUPRA u višu klasu, u žarište najbrže rastućeg segmenta u Europi u sklopu najveće proizvodne ofenzive marke nakon nedavnog uvođenja novih modela CUPRA Leon, Formentor, Born VZ i Tavascan na tržište. 

"Uz CUPRA Terramar, ne samo da povećavamo svoj portfelj proizvoda, nego istovremeno pomažemo marki CUPRA u "odrastanju" odnoseći je u viši segment, novim kupcima i novim rastućim segmentima bez gubitka buntovnog i pustolovnog duha", rekao je Wayne Griffiths, izvršni direktor marke CUPRA. "Vozilo koje dokazuje da je marka CUPRA danas zrelija, samouvjerenija na svom putu i puno sigurnija u svoj identitet, no ikad od sad,a sve to bez kompromisa u pogledu pustolovnog duha i autentičnosti."

 

 

 

Novi CUPRA Terramar stiže kako bi stavio marku CUPRA u središte pozornosti najbrže rastućeg segmenta u Europi. Odajući počast trkaćoj stazi Terramar u Sitgesu, gdje je marka CUPRA po prvi put predstavljena svijetu, hibridni SUV novi je junak novoga doba, stvoren slijedeći novi jezik dizajna marke CUPRA, a savršeno spaja emocije i performanse.  

Svojom jedinstvenom CUPRA DNK i odvažnim izgledom punim samopouzdanja, model krasi i najnovija eHybrid tehnologija, još veća razina digitalizacije i pregršt održivih značajki, uz istodobno poboljšane performansi tijekom vožnje. 

Svjetska premijera modela CUPRA Terramar bit će nezaboravan događaj koji će okupiti CUPRA Tribe na ulasku u novu eru marke u okviru natjecanja u kojem nema drugog mjesta.

Događaj će se prenositi uživo 3. rujna u 12:15 na YouTube kanalu: https://youtube.com/live/044s9WOkMyM?feature=share